Много хипотези - много теории!


Теоритично котката просто отива някъде, пресичайки пътя Ви!


В целият безбрежен свят вече има толкова много регистрирани явления, като за всяко има супер много предположения и съответно изградени супер много теории.

Всеки от нас е облъчен от всичко това и съответно ако срещнем истинска теория, но тя е поставена наравно с всички останали теории - оказва се, че имаме нова сред многото теории - лошо!

Как може една теория да бъде истинска, при положение че всички изглеждат истински?

А какво значи ИСТИНСКА?



Единственият вариант по мое мнение е, че трябва да се търси НАЙ - АДЕКВАТНАТА ТЕОРИЯ, която обяснява в пълна степен наличните факти и ТАЗИ АДЕКВАТНА ТЕОРИЯ може да ни отведе до ДРУГА ПО-АДЕКВАТНА ТЕОРИЯ и така да се приближим до истината!

Темата е много широка и съответна храна за размисъл за неуморните ни умове!

Замислете се - имат ли точно обяснение много неща около нас и дали просто е приета най - адекватната теория? ЗАЩО НАЙ-АДЕКВАТНАТА ТЕОРИЯ ДА Е НАИСТИНА НАЙ-АДЕКВАТНАТА? Защото Е или защото така ТРЯБВА?

Какви теории знаете за следните въпроси:

Кога и как е възникнала Слънчевата система? А планетата Земя? Как е създадена Луната? Как са се появили хората? Има ли БОГ? Има ли извънземни? Какво е душата? Какво представлява съня при човек?

Хм, а дали тя е наистина НАЙ-АДЕКВАТНАТА?


Май не са много убедителни всички предположения, за съжаление!

Давам още само един пример - обясняваме всичко с много разбиране и вникване, но например НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗАЩО ХОРАТА ПЛАЧАТ и какъв е механизма на сълзите и плача? Странно, нали?!

Много неща имаме да проучваме, но очевидно се занимаваме с по - несъществените ... !

Идеята на ентусиастите е да дадат НОВ ПОГЛЕД към всичко, дори да е НЕВЪЗМОЖЕН, той ПАК МОЖЕ да отговаря НАПЪЛНО НА ФАКТИТЕ!


Коментари